Videoer for teenagere Nordfyn

kortere periode, hvor de bor sammen på lejrskolekolonien Jørgensø på Nordfyn. Video: Læsecampen Plan T rykker elevernes læsning et par klassetrin op!.
To teenagere har sammen med Panorama i Middelfart udviklet en app, der kan læse undertekster op for ordblinde biografgængere.
En guide til de bedste oplevelser og aktiviteter for børn på Fyn. Kultur, Natur Video thumbnail for To mødre samler fynske aktiviteter for børn på nettet. Holdet et samarbejde mellem Søndersø- Otterup- Særslev - og Bogense gymnastikforeninger. Og det var netop det store udviklingspotentiale var årsagen til biografen i Middelfart gik med i projektet. Se video: Unge fra hele verden laver flash mob. armans.infostorie som et pædagogisk værktøj. Priserne er det samme. Hvem skød fyrværkeri mod Odense Rådhus nytårsaften? Video: Læsecampen Plan T rykker elevernes læsning et par klassetrin op!

Videoer for teenagere Nordfyn - bruge gjorde

I år er temaet bæredygtig udvikling, og flash mob'en er en måde at promovere det på, siger Lea Thingmann, som er leder for lejren på Sydfyn. Kontakt Om Fyns Amts Avis Ophavsret Presseetik Avisklubben. Hasmark Strand Camping byder på et væld af aktiviteter for store små i hele sommeren! Det gør teeenagerne Alexander Gram Jensen og Anders Thuesen nu noget ved. Det er ferie med familien.