18tenn Faaborg-Midtfyn

På denne side finder du kontaktoplysninger for vores administration samt institutioner og afdelinger. Du finder desuden information om faste lukkedage i.
Find kontaktoplysninger for vores centre, stabe og aftaleområder.
Borgerservice kan hjælpe dig med fx nyt pas, hjælpemidler, Digital Post og meget andet. Du finder desuden information om faste lukkedage i administrationen. Køb eller lej kommunalt. Kommunal- og regionsvalg Folketingsvalg og folkeafstemninger Europa-Parlamentsvalg. Sundhed og Omsorg I center Sundhed og Omsorg har vi fokus på, at borgerne har oplevelsen af et værdigt liv. Kontakt og åbningstider Om kommunen Nyheder Læs højt Sitemap Tilflytter Det sker Job. Fagcentre og stabe Her finder du information og kontaktoplysninger 18tenn Faaborg-Midtfyn vores centre og stabe. armans.info

18tenn Faaborg-Midtfyn - stor

Sundhed og Omsorg I center Sundhed og Omsorg har vi fokus på, at borgerne har oplevelsen af et værdigt liv. Se her hvilke dage, det drejer sig om. By, Land og Kultur I center By, Land og Kultur har vi fokus på at udvikle kommunen til gavn for både borgere og virksomheder. I center By, Land og Kultur har vi fokus på at udvikle kommunen til gavn for både borgere og virksomheder. Voksne med sindslidelse Børn og unge med handicap Hjælpemidler og tilbud.