Indiansucking Faaborg-Midtfyn

På denne side finder du kontaktoplysninger for vores administration samt institutioner og afdelinger. Du finder desuden information om faste lukkedage i.
På Faaborg - Midtfyn Kommunes hjemmeside kan du finde information og kontaktoplysninger samt betjene dig selv. Du kan også finde links til vores portaler.
Borgerservice kan hjælpe dig med fx nyt pas, hjælpemidler, Digital Post og meget andet.

Indiansucking Faaborg-Midtfyn - der for

Faste lukkedage i administrationen I administrationen har vi en række faste lukkedage, som går igen for hvert år. Kommuneplan Lokalplaner Andre planer. Planer, regulativer og vedtægter. Hjælpemidler, helbredstillæg og beboerindskud. Teams Folkeregister, vielser, pas og kørekort. Kontrolenheden for socialt bedrageri. Økonomi og Løn I staben Økonomi og Løn har vi fokus på at agere som et centralt servicecenter for resten af organisationen på økonomi- og lønområdet. By, Land og Kultur I center By, Land og Kultur har vi fokus på indiansucking Faaborg-Midtfyn udvikle kommunen til gavn for både borgere og virksomheder. Erhvervs- og turismestrategi Finansiel Strategi Friluftsstrategi. I center By, Land og Kultur har vi fokus på at udvikle kommunen til gavn for både borgere og virksomheder. Hjælpemidler, helbredstillæg og beboerindskud.